fbpx

OM OS

Kan det tegnes kan det printes. Det er mottoet hos 3D Infill. Det er vores indstilling og med den mentalitet vi starter på en opgave. 3D print giver rigtig mange muligheder for fremstilling som traditionelle fremstillingsmetoder ikke kan klare. Hvad der før var umuligt, behøver ikke at være det mere. Det er blot et spørgsmål om at tænke ud af boksen.

I slutningen af 2019 blev 3D Infill grundlagt af 3 personer med vidt forskellig baggrund. ”Netop vores forskelligheder, blev vores styrke” fortæller vores Marlene, som har været med til at stifte virksomheden.

Vores virksomhed huser både produktion, værksted og udvikling under samme tag, hvilket vi ser som en styrke.

Med vores kreative baggrund og tankegang, ønsker vi at hjælpe andre med at visualisere deres ideer.

Det store spørgsmål er hvorvidt man kan formå at få ideen til at blive et reelt produkt. Netop dét er vores kernekompetence; At hjælpe innovative folk derude med at få visualiseret deres ideer.

Virksomhedens maskineri udgør knap 25 3D printere, som varierer i størrelser fra 2 meter i højden til små printere. Vi kan printe en person i fuld størrelse, men vi har også maskineri der er mere velegnet til småting.

3D Infill er specialiseret i FDM-print men håndterer også andre teknologier såsom Resin-print.

”Vi tror på at alle kan skabe banebrydende innovation”

ANSATTE

Peter Føhns

Grundlægger & 3D mand

Peter er vores 3D mand der har ansvaret for at produktets kvalitet og at vejlede og rådgive kunden på det tekniske område. Peter er uddannet maskinarbejder, værktøjsmager og plastmager. Han har derfor den praktiske forståelse for konstruktion og udviklingsopgaver. Han skæve tankegang skaber ofte grundlag for meget innovative løsninger på en opgave.

Peter er virksomhedens muskler, som har overblikket over både produktion og udviklingsområdet.

Peter kan svare på de mest gængse henvendelser om plastmaterialer og 3D fremstilling.

“Det motiverer mig at løse noget der ellers tilsyneladende var umuligt.”

Marlene Laura Jørss

Medstifter & ansvarlig for daglig drift

Marlene har ansvaret for vores kundekontakt, administration, økonomi. Det er hende og Peter du taler med til det første møde. Marlene er uddannet indenfor markedsføring og innovation i virksomhedsdrift. Den viden bruger hun i sin dagligdag som virksomhedens blæksprutte, hvor hun håndterer salgsopgaver, driftsopgaver og agerer daglig leder for uddeling af opgaver. Marlene er desuden virksomhedens kontornusser som sørger for god stemning og orden i e-mail-indbakken.

Marlene har typisk den første kundekontakt, hvor hun behovsafdækker og beslutter det videre forløb med kunden.

“Jeg elsker at spore mig ind på, hvad der er den absolut bedste løsning for kunden. Det er helt klart det der motiverer mig.”

Ekstern specialist

Programmør & maskintekniker

3D Infill har teknisk specialist og programmør tilknyttet, som samarbejdspartner der hyres ind efter behov. Dette muliggør at 3D Infill kan specialudvikle 3D printere efter kundens behov, specielt til opgavens omfang.

“Stor maskin-forståelse er kernen for en stabil produktion og ensartet kvalitet af de emner der produceres.”

Mohamed Reda Chair

Salgsansvarlig

Reda er uddannet som serviceøkonom og fungerer som virksomhedens sælger. Reda håndterer både kommunikative opgaver ”in house” og ude i marken. Med baggrund som serviceøkonom er Reda klædt på til at håndtere kunder og spore sig ind på deres ønske.

Reda læser til daglig Innovation og Entrepreneurship og bruger dette til at komme på kreative ideer til virksomhedens kommunikation.

“Hos 3D Infill sælger jeg ikke et specifikt produkt. Jeg skal derimod finde produktet sammen med kunden. Det er en udfordring, jeg elsker.”

Ioannis Stamatogiannis

Forskningsansvarlig

Med en cand.scient. i bagagen og en hovedopgave om 3D printede lægemidler, har Ioannis kendskab til farmaceutiske vinkler af 3D fremstilling. Ioannis er vores forsker, som analyserer brug af materialer og kombinationsmuligheder for plastikfremstilling.
Ioannis håndterer både produktion på 3D print og er ansvarlig for omfattende eksperimentelle projekter om plastiktyper.

“Det er fedt at få lov til at arbejde praktisk med forskningsprojekter.”