fbpx

FAQ – Oftest stillede spørgsmål

Hvilket fil-format skal jeg sende?

Vi skal bruge din tegning i STL format. Har du tegnet din ide i Alibre kan vi eksportere din tegning for dig. Har du ikke en tegning endnu, kan vi tegne den for dig.

Hvad koster det at printe?

PLA & PETG koster cirka 30 kr. pr. print-time, inklusiv materiale.

ABS, TPU (og alle andre materialer) har en varierende pris pr. print-time, inklusiv materiale.

Prisen er også afhængig af hvor meget udfyldning (infill) der er inde i emnet. Vi har lavet et priseksempel som viser nogenlunde hvilket prisleje vi har.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende forespørgsel, så vi kan give en mere præcis pris på netop dit produkt.

Hvad koster det i opstart?

Vi tager ikke et opstartsgebyr for at igangsætte din ordre. Vi tror på at du vil komme tilbage og blive en glad kunde, hvis vi ikke kaster for mange gebyrer i din retning ;-)

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Vi har mange forskellige materialer med forskellige egenskaber. Men at skære alle over en kam og rådgive til materialevalg kan vi ikke. Det afhænger af produktets brug, konstruktion og holdbarhedskrav. Du kan kontakte os for at høre mere om hvilket materiale der egner sig bedst til din idé.

Min idé skal holdes hemmelig. Hvad gør jeg?

Vi har fuld respekt for at du er i gang med et drømme-projekt som igennem patentsøgning eller have investorer på. Vi behandler derfor din opgave fortroligt og vil gerne underskrive en hemmelighedserklæring.

Har I et minimumsantal man skal bestille?

Du kan sagtens kun få fremstillet en enkelt styk.

Jeg har kun en tegning i 2D. Hvad gør jeg?

Vi kan hjælpe dig med at tegne dit emne ind i 3D for en timepris a 650 kr./t ex moms.

Mangler du dit spørgsmål?

Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål må du hjertens gerne sende os dit spørgsmål. Vi svarer dig hurtigst muligt og hvis vi får flere henvendelser vedrørende dit spørgsmål så lægger vi det op her på vores FAQ.