Magasin holder

Magasin holder

Som optimering af et eksisterende system, blev 3D Infill bedt om at udvikle en fleksibel lommeforing til magasiner til brug i både forsvaret og til softgun-udøvere. Foringen blev efterfølgende monteret i hylstre på enten sikkerhedsveste eller i specialtasker.

“Det smarte ved 3D Infills lommeforing er, at jeg kan sy det direkte ind i lommen og derved undgår montering med velcro”
– Lasse Møller, indehaver af Phoenix Denmark

Projektet krævede mange forsøg, for at det kunne lykkedes at foringen klemte rigtigt på magasinet, så det var nemt og hurtigt at få op af holderen, men stadig stabilt nok til at det ikke faldt ud i kampens hede. Lommeforingen blev produceret i TPU, som er et stærkt materiale med lettere fleksible egenskaber. Holderen blev efterfølgende udviklet til forskellige magasinstørrelser og i forskellige farver.

Hør Lasse fra Phoenix Denmark fortælle om samarbejdet med 3D InFill

Hvordan kommer jeg igang?

Du skal ikke være alene om at udvikle dit produkt. Vores ønske er at du skal få den bedste oplevelse med realiseringen af din ide. Vi har 4 forskellige services du kan udnytte til at få din ide frem i verden.

Vores services efterligner den proces du vil gennemgå når du udvikler dit produkt med hjælp fra forskellige samarbejdspartnere og leverandører. Vi har bare samlet alle delprocesserne for dig. På den måde kan du koncentrere din tid og energi på at undersøge markedet mens vi tager os af fremstilling af din protoype og håndterer produktion.

Vi har også hjulpet