Kæmpe flødebolle

Kæmpe flødebolle

For at skabe blikfang på de farverige julemarkeder, fik flødebolle-sælgeren ideen om at lave en kæmpe flødebolle. Flødebollen illustrerer fint, hvordan skalering virkelig skaber opmærksomhed.

“Jeg fik rigtig mange kommentarer på flødebollen og jeg oplevede en markant stigning i antal besøgende på min stand, grundet denne sjove gimmick”
– Peter Slot Andreasen, flødebolle sælger

Flødebollen blev først tegnet ind i 3D, hvorefter den blev 3D printet i brun farve. Kokosflagerne blev enkeltvis limet på, for at opnå den mest naturtro flødebolle, hvor kokosflagerne er drysset tilfældigt på. En opgave som vores alt-muligt-kvinde Marlene måtte tage sig af. Det blev til denne lille video.

Se video om kæmpe flødebollen

Vi har også hjulpet

Hvordan kommer jeg igang?

Du skal ikke være alene om at udvikle dit produkt. Vores ønske er at du skal få den bedste oplevelse med realiseringen af din ide. Vi har 4 forskellige services du kan udnytte til at få din ide frem i verden.

Vores services efterligner den proces du vil gennemgå når du udvikler dit produkt med hjælp fra forskellige samarbejdspartnere og leverandører. Vi har bare samlet alle delprocesserne for dig. På den måde kan du koncentrere din tid og energi på at undersøge markedet mens vi tager os af fremstilling af din protoype og håndterer produktion.