Invitation

Har du fået en invitation?

Så er det fordi vi tænker du kan drage nytte af 3D print i din virksomhed. Vi vil møde dig og høre om din virksomhed.

Hos 3D Infill har vi ekspertise indenfor produktudvikling og 3D produktion. Det er relevant for dig, hvis du er ejer af en virksomhed.

Tak fordi du scannede koden. Læs mere om hvad vi kan gøre for dig nedenunder.

Hvad er 3D print?

Et par af vores cases

Tandhjul til PMH Plast

Et tandhjul til samletbåndet på PMH Plast var knækket. Vi fik opgaven om at genskabe tandhjulet i et slidstærkt materiale. Der gik kun 10 timer fra PMH kontaktede os til tandhjulene var tilbage på samlebåndet og produktionen kunne fortsætte.

Stempler til Smart Bee

Stella, indehaver af Smart Bee bad 3D Infill om at optimere den eksisterende løsning for tryk af logo på Smart Bees produkter. Den tidligere løsning var både besværlig, tidskrævende og med varierende resultat. Løsningen blev et stempel som kan bruges som kartoffeltryk til at imprægnere logo i bivoksprodukterne.

Udstillingsmodel til Løgstrup

I første omgang lød opgaven kun på hjørneenheden som skulle skabe blikfang og demonstrere produktets egenskaber – men efter levering var Løgstrup så tilfredse at de også bestilte tilhørerne produkter til hjørnet.

Efterfølgende er flere størrelser også blevet produceret. Løgstrup har nu en 250% skaleret og en 500% skaleret model stående.

Tegning

Efter vores ping-pong og udveksling af ideer, tegner vi din ide. Vi tilføjer de nøjagtige mål, størrelse, vælger materiale.

Få en idé om, hvordan en typisk proces kan se ud, når du samarbejder med 3D Infill.

Det første, der sker, er et uforpligtende møde med os. Vi danner en fælles forståelse for hvad din ide er og hvad den skal.

Læs mere her.

Efter vores ping-pong og udveksling af ideer, tegner vi din ide. Vi tilføjer de nøjagtige mål, størrelse, vælger materiale.

Læs mere her.

Vi printer din første prototype. Det er i denne fase vi tilføjer rettelser og justeringer.

Læs mere her.

Vi gemmer tegningerne så du altid kan bestille flere efterfølgende eller tilføje ændringer efter du har brugt produktet over noget tid.

Læs mere her.

Book et møde vha. calendly

Hvem er vi?

Marlene Laura Jørss

Medstifter & ansvarlig for daglig drift

Marlene har ansvaret for vores kundekontakt, administration, økonomi. Det er hende og Peter du taler med til det første møde.

Peter Føhns

Grundlægger & 3D Mand

Peter er vores 3D mand der har ansvaret for at produktets kvalitet og at vejlede og rådgive kunden på det tekniske område.