Statuette award

Statuette award

3D Infill fik til opgave at udvikle en award til ”Årets Innovative Læreplads”. Her startede projektet på skitse-niveau, hvor 3D Infill fik udfordret deres kompetencer som designere. 6 designforslag blev til 1 og udgangspunktet var nu fastsat.

“Det handler om, at der er en ”voksen” og en ”elev/lærling”, der arbejder sammen. Og at der bliver skabt ”noget” i fællesskab”
– Beate Laubel Boysen, projektleder hos Fonden For Entreprenørskab

Løsningen blev tegnet ind i 3D, og efterfølgende valgte vi i fællesskab at gøre foden firkantet i stedet for rund. Designet var udviklet med henblik på at mixe materialer på tværs af ”brancher”, så 3D print blev mixet med messing-detaljer i form af skjold, skilt og hoveder.

“Vi gjorde meget ud af at skabe et resultat som føltes eksklusivt. Her spillede tyngde en væsentlig rolle”
– Marlene Laura Jørss, 3D Infill

Tyngden bestod derfor ikke kun af messingdetaljer, men også af sand gemt i bunden af awarden.
Fonden For Entreprenørskab endte med at være så glade for resultatet, at de bestilte til de næste 4 års kåringer.

Hvordan kommer jeg igang?

Du skal ikke være alene om at udvikle dit produkt. Vores ønske er at du skal få den bedste oplevelse med realiseringen af din ide. Vi har 4 forskellige services du kan udnytte til at få din ide frem i verden.

Vores services efterligner den proces du vil gennemgå når du udvikler dit produkt med hjælp fra forskellige samarbejdspartnere og leverandører. Vi har bare samlet alle delprocesserne for dig. På den måde kan du koncentrere din tid og energi på at undersøge markedet mens vi tager os af fremstilling af din protoype og håndterer produktion.

Vi har også hjulpet