fbpx

3D print er lag på lag-print

I dag 3D printer man i mange forskellige materialer og med mange forskellige typer printere. Teknologien bruges bl.a. til bygningskonstruktioner, proteser til mennesker og flyreservedele.

Hos 3D Infill er fokus dog på plastik. Men plastik er mere end fryseposer og actionfigurer – det fås nemlig med mange forskellige egenskaber, holdbarheder og hårdheder. Vi gør en dyd ud af at finde den optimale løsning til netop de krav du stiller til dit produkt. Derfor tilbyder vi bl.a. print i kemikaliemodstandsdygtigt materiale, vandafvisende materiale, slitagevenligt materiale og meget mere.

At modellere og printe i 3D er en optimal måde at teste konstruktion og design af et produkt, inden vi sætter den endelige produktion igang. Normalt er udviklingsprocessen en dyr affære, men ved brug af 3D print som et testværktøj af ideer, kan enorme ressourcer spares.

Råvaren hos 3D Infill

Filamenten som bruges til 3D print er lavet af råmaterialet som ses på billedet. De små plastikkugler smeltes og ekstruderes til en lang plastiktråd som spoles op og sættes på 3D printeren.

Vi tilbyder print i mange forskellige plastiktyper, PETG, PLA, ABS. Plastikken fås både som traditionel plastik lavet af olie, men fås også som naturprodukt der er lavet af majs.

Et stort ønske om at 3D printe i mere genanvendelige materialer, har gjort at vi selv har eksperimenteret med udvikling af filament lavet af genbrugsplast.
Det ses i galleriet, hvordan 3D Infill selv har ekstruderet filament i PMH Plasts lokaler, som eksperiment for at skabe grønnere plastiktyper.

Om 3D Infill

For os er hobbyen blevet en levevej og vi er derfor godt rustet til at håndtere de mest udfordrende 3D print.

Der er (nærmest) ingen begrænsninger når det kommer til 3D print. Fantasien kan derfor sættes på prøve i universet af mange muligheder.
På nuværende tidspunkt tilbyder 3D Infill print på op til 400 x 400 x 400 mm.
Vi udvikler og optimerer løbende på processer, metoder og volumen.

Hvis det kan tegnes, kan det printes

Tegning og udvikling af dit ønskede produkt er også noget vi hjælper med. Har du allerede filen på dit ønskede produkt og blot ønsker vores hjælp til produktion – er dette også velkomment.

3D print prototypen

Undgå at udvikling og eksekvering af en ny produktidé kommer til at koste mange ressourcer. Lad os 3D printe det!

Vi hjælper virksomheder med at udvikle nye produktideer og optimere på det første design af et nyt produkt. Dette gøres gennem 3D print af produktet, hvor fejl og mangler af designet vil komme frem i lyset. Derved undgås mange spildte ressourcer på dyre prototypefremstillinger.

Alt efter materialevalg, er 3D print både meget slidstærkt, kemikaliemodstandsdygtigt, fleksibelt, med utrolig mange farvemulighed og ikke mindst – hos os er det langt billigere end alternative fremstillingsmetoder.

Prisen på 3D print hos os er så billigt, at op til 50.000 stk. vil det være økonomisk fordelagtigt at vælge 3D print fremfor udvikling af et støbeværktøj, alt efter emnets størrelse, design og omfang.