Kabinet til Musicure-højttaler

Kabinet til højttaler

Musicure leverer hovedpude med afslappende musik, som i skrivende stund oplever forrygende resultater på hospitaler, hvor især opvågningsstuer benytter puden til at mindske angst hos patienter. Ifølge flere forskningsprojekter har puden resulteret i et mindsket medicinforbrug og bedre adfær. Puden er udviklet af musiker- og komponentparret Niels Og Inge Eje, hvorfra parret også producerer beroligende videomateriale for at fuldende oplevelsen.

“Vi har måttet eksperimentere med forskellige designs af højttaler-kabinettet for at opnå den bedste resonans og få vores musik bedst frem i produktet”
– Niels Eje, komponent og direktør for Musicure

Det er hensigten at kabinettet skal støbes, når der skal produceres mange puder, men indtil markedet er testet og Musicure har kunnet indsamle data, har det været en gylden mulighed at få 3D printet produkterne.

“At få støbt kræver stor startkapital, som vi har kunnet undgå ved at få produkterne 3D printet. Desuden har det været en kæmpe fordel at vi har haft frihed til at ændre produktet løbende som vi er blevet klogere”
– Niels Eje, komponent og direktør for Musicure

Hilsen fra direktøren

Med et motto i baghovedet som hedder ”Kan det tegnes – kan det printes”, tilgår vi opgaver med et optimistisk og løsningsorienteret mindset. Vi laver det vi gør, fordi 3D print giver rigtig mange konstruktionsmuligheder, som traditionelle fremstillingsmetoder ikke kan klare.

Vi brænder for at skabe innovative løsninger, som kan visualisere kundes idéer og opfylde deres ønsker.

Vores kapacitet udgør 5.880 print-timer ugentligt, som varierer i dimension fra 2 meter i højden til små printere. Det store antal gør det muligt at imødekomme vores vision om at gøre massefremstilling mere fleksibel. Traditionel fremstilling er typisk en kompleks og ufleksibel ting, som ikke lever op til moderne virksomheders behov for ”produce-on-demand” og mulighed for løbende produktjustering. Det vil vi bidrage til at ændre, ved at gå hånd-i-hånd med moderne teknologi og seriefremstilling.

Ved min side har jeg et lille team, som alle har forskellige baggrunde. Netop vores forskelligheder er vores styrke som vi bruger i hverdagen, hvor vi under samme tag har værksted, produktion og udvikling.

God læselyst.

Peter Egtved Føhns

Direktør

Vi har også hjulpet